Uusi BMW i3 virallinen kartta julkaistu parhaan mahdollisen elämän 359km

- Oct 16, 2018-

BMW-i3 on sijoitettu niin pieni auto ja uuden energian ajoneuvon. Edellinen merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan tämä malli lisää uusien autojen mittarilukema. Viime aikoina saanut uuden BMW i3 mallin virallinen kartta merentakaisten Media. Yleistä ulkoasua uuden auton ja nykyinen malli eivät ole muuttuneet paljon, ja kaksi versiota i3 ja i3s käyttöön.


Uusi BMW i3 ulkonäkö ei ole muuttunut paljon. Etuseinän käyttää edelleen suljettu Ilmastointi saanti Säleikkö-suunnittelu korostaa uuden energiamallin henkilöllisyys. Ajovalot on varustettu LED-valonlähteet vakiona. Puoli vanteen kehon muoto näyttää dynaamisen ja tyylikäs, ollessa kehon eri värejä, joka näyttää ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen tämän mallin. Uusi malli on edelleen klassinen sisustus asettelu BMW i3 sisätilat, ja paikat käyttävät samanlaisia ympäristöystävällisten komposiitti materiaaleja. Yleistä ulkoasua uuden auton sisustus on edelleen täynnä tieteen ja teknologian.


On syytä mainita, että uuden auton teho näiden kahden version mallissa käytetään yhteistyössä Samsung ja äskettäin kehitetty 42.2kWh akku. I3-versio on enintään akun 359km, kun taas i3s versio on enintään akun 330-345km. Maksimi lähtöteho on 125kW (170Ps) i3-version ja 135kW (184Ps) i3s-versio. Lisäksi nämä kaksi mallia käyttää 15kW kotitalouksien kannettava kuormittava paaluilla, joka voidaan ladata jopa 80 %, BMW i Wallboxiin on 3,2 h veloittaa 80 % ja nopea lataus paalut ladata jopa 42 min. 80 %.

new BMW i3