Uuden BMW 3-sarjan puhdasta sähköinen versio spy kuvia elämän tai jopa 482km

- Aug 15, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukon uusia BMW 3-sarjan puhdas sähkö testi vakooja kuvia merentakaisten media. Uuden auton yleinen suunnittelu on periaatteessa sama kuin uuden sukupolven BMW 3-sarjan polttoaineen versio ja risteily alueen nousee 482km.


Ulkonäkö uusi auto on periaatteessa sama kuin polttoaineen versio Viimeisin perhe-tyylinen muotoilu kielenkäytöstä. Nykyiseen malliin verrattuna uuden munuaisen muotoinen säleikkö on tasaisempi ja pyöreämpi muoto. Open eye design ajovalot ovat paljon enemmän kuin nykyiset mallit. Kun valot palavat yöllä, visuaaliset tehosteet ovat erittäin houkutteleva.


Puolella autoa uuden auton muoto on enemmän pyöristetty kuin nykyinen malli ja yleistä linjaa on pehmeämpi ja luonnollisempi. Samaan aikaan mukaan BMW: n samaa tyyliä, uuden auton rim-malli on muutettava kun on massatuotantona, ja se on enemmän urheilullinen.


Virtaa uuden auton voimanlähteenä puhdas sähkö, mutta tiedot moottori ei ole paljastettu. Lisäksi mukaan merentakaisten tiedotusvälineiden, uuden auton risteily nousee 482 km, joka on erittäin kilpailukykyinen.

new BMW 3 Series pure electric version.jpg

BMW car-sarjan tuotannot meillä on kuin seurata: AirPlay peili BMW 2013-2015.

CarPlay kamera interfacespecial BMW NBT järjestelmän BMW EVO järjestelmä, tarjoavat CarPlay ja videotulon kamera, mediasoitin lukea mp3-, mp4-tiedostoja.

Ja se sopii BMW autot, joka on 1 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7(F20/F21/F30/F32/F10/F01)-sarja ja BMW 3,5,7 sarjan EVO järjestelmän 2017-2018.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.