Uusi BMW 3-sarjan esikatselu perustuu CLAR alustaan.

- Oct 08, 2018-

Uuden sukupolven BMW 3-sarjan (runko-koodi G20) uuden auton on toistuvasti julkaissut testi vakooja kuvia ja uusia auton kuvitteellinen karttoja, jne., Aika auto sai hiljattain uuden auton uusin esikatselu merentakaisten media, näemme kuvan uusi auto munuaisten g Rille on kromattu ja urheilullinen tuntuu. Samaan aikaan Päiväajovalojen ajovalot on myös suunniteltu uusimmalla tyylillä.


Kaikki uuden sukupolven BMW 3-sarjan on rakennettu uusi foorumi. Kehon muodon jatkaa BMW-perheen uudentyyppistä. Uuden auton verrattuna edelliseen spy kuvia ja uusin ennuste kartta. Etuseinän kahden munuaisten säleikkö on lisääntynyt ja ajovalojen ryhmän sisäinen LED daytime running lights ovat osittain samankaltaisia uusi BMW 8-sarja. Lisäksi säleikkö, puskurin alaosassa alueella odotetaan kasvavan, korostamalla BMW: n moottori geenejä.


Merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan BMW 3-sarjan esikatselu uusi versio perustuu M340i. Uusi auto on sijoitettu säännöllisesti BMW 3-sarjan ja M3 mallien. Se on vahva urheilu geenit ja elin hyväksyy BMW M-sarjan korkean suorituskyvyn. Sports kit. Lisäksi voidaksemme paremmin hyödyntää urheilu-geenit, kaikki uusi BMW 3-sarjan menettää 55 kg ja vedä kerroin olla niinkin alhainen kuin 0,23 Cd.


Konetehona, BMW 3-sarjan on varustettu uusi 2.0T ja 3.0T Turboahdetut moottorit ja uusi BMW M340i varustettu 3.0T Turboahdetut moottorin suurimman tehon 267kW (364Ps). Siirto on sovitettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

The new BMW 3 Series .jpg