Uusi Audi A1 virallinen kartta julkaistu

- Jun 29, 2018-

Äskettäin Audi esittämislupa virallinen kartta koko uuden sukupolven A1. Saksan ylellisyyttä tuotemerkin vain luxury-auto Audi A1 on aina ollut edustaja muoti ja muodin ja uusimman sukupolven malleja on parannettu ominaisuuksia urheilu, melko korkeaPerformance auto tyyli.

Audin uusi A1 käyttää MQB alustan, joka on kehon koko 4029 x 1740 x 1409 mm ja akseliväli 2563 mm.Ulkopuolelta uusi auto on tyypillistä Audi perheen ominaisuuksia, vain Sportback 5-ovinen versio, ja kaikki S-Line versio eli urheilu puvut.Kuusikulmainen etusäleikkö on suurempi ja sisäisessä ruudukossa on uudistettu vastaamaan samalla ajovalot, varauksen etuseinän entisestään.


Sisätilojen styling on muuttunut dramaattisesti. Kun söpö ja leikkisä pyöreä ilma-aukosta on kadonnut ja korvattu neliön asunto tyylinen muotoilu.Keskikonsolin kallistaa kuljettajan puolella. MQB foorumi ksi luonnollisesti korkean profiilin on koko LCD-väline ja muissa kokoonpanoissa. Kolmen puhui ohjauspyörä on erittäin dynaaminen, mutta uusi A1 ei käytä sähköisiä vipu.

Konetehona 35 TFSI powered by 1,5 TFSI moottorin kanssa suurin teho 150 hv ja piikin vääntömomentin 250 N•m. Siirto on varustettu 6-nopeus käsivälitteinen vaihteisto. 40 TFSI on 2.0 TFSI-moottori ja suurin teho 200 hp ja huippu-vääntömomentti 320 Nm.Siirtoverkon vakiovarusteena 6-nopeus kahden kytkimen-siirto.Uusi Audi A1 Volkswagenin tehtaalla Espanja kytketään päälle ja käynnistetään Euroopassa tänä vuonna.


57 audi a1.png