Uusi Acura NSX debytoi Pebble Beach Auto Show.

- Sep 05, 2018-

2018 Pebble Beach Auto Show Yhdysvalloissa Acura Auto julkaissut 2019 Acura NSX urheiluauto. Vaikka uuden auton valta pysyi ennallaan, oli päivittää alustan keskeyttämisestä, jotka fanit kiitos. Kaikkein silmäänpistävä paikka on, että uuden auton käyttää oranssi pearl maali nimeltään Thermal oranssi. On todettu, että tämä väri on nimetty California Raceway (kappale). Acura kunnioittaa tätä näin. Maailma kuuluisa kappale.


Kromi koristelu NSX verkossa on kritisoitu jotkut fanit. Uusi Acura NSX koriste nauhat väri muuttunut samalla hot Orange elin, ja Säleikkö ja edessä ja takana puskurin ilmakanavat korostettiin. Käsittely, koko rakenne on vielä parempi. Uusi auto maalattu oranssi samanvärinen kuin kehon, vastaavat hiili-keraamiset jarrulevyt, ”äärimmäinen performance” näkyy täällä.


Tiedämme kaikki, että suorituskyvyn renkaat on erittäin tärkeä super urheiluauto. Uusi Acura NSX on varustettu korkean suorituskyvyn renkaat hevonen SportContact 6-sarjan. Samaan aikaan radan harrastajat Acura säilyttää korkeamman suorituskyvyn Pirellio Rs renkaat. Koska valinnainen määritys.


Uusi Acura NSX on työskennellyt kovasti keskeyttäminen päivityksiä korvaa jäykempi etu- ja takajousitus rockers- ja keskeyttäminen holkit. Etujousitus rokkari jäykkyys kasvoi 26 prosenttia ja autonvalmistaja on muuttunut uuden auton runkoon jousitusparametrit. Kohdennettua koulutusta SH-AWD-neliveto järjestelmä, sähköinen ohjaustehostin järjestelmän ja luistonesto ollut uudelleen koulutettu pyritään tasapaino on paras. Virallista ilmoitusta päivityksen että uusi Acura NSX kierrosaika Suzuka Circuitilla Japanissa kaksi sekuntia nopeampi kuin vanha malli.


Uusi Acura NSX säilyttää edellisen minimalistinen muotoilu tyyli sisäosa, ja keskikonsolin käyttää useita Alcantara ja hiilikuidusta materiaaleja vahva suorituskyky urheiluauto keskipiste. Jotkut kuluttajat, jotka harjoittavat puhdasta ajo Acura jatkaa tarjota käsi säätää Urheilu paikkaa.


Konetehona uusi Acura NSX on edelleen hybridi öljyn ja sähkön. Auton tehdas on varustettu 3.5-litran twin-turbo moottori ja moottori puolivälissä asennettu asettelun. Sähköjärjestelmän voi tulostaa suurimman tehon 427kW (580PS). Vääntömomentti 645 N·m. Siirto on sovitettu 9-speed dual-kytkin vaihteisto ja Sport Hybrid SH-AWD-neliveto järjestelmä, joka akustinen on ylpeä. Hinnan uusi Acura NSX on noussut 1500 dollaria verrattuna vanhan.

new Acura NSX.jpg