Uusi Accord terävä ja hybridi versio käynnistetään virallisesti 29 elokuu.

- Aug 15, 2018-

Viime aikoina se oli oppinut kotimaista mediaa Honda: n uusi Accord sharp-hybridi malli käynnistetään virallisesti 29. elokuuta ja uuden auton hyväksyy kolmannen sukupolven i-MMD hybridijärjestelmä, joka kehittää edelleen vallan tasapaino ja polttoaineenkulutus. Päivittää.


Kannalta ulkonäkö Uusi Accord terävä ja hybridi versio jatkoi ulkoasu ja 10 sukupolven Accord bensiini versio samalla tehnyt muutamia muutoksia yksityiskohtaisesti näyttää identiteettinsä. Kannalta sisustus on myös tuttu tyyli. Guangqi Honda on myös tehnyt joitakin muutoksia ja optimointeja Kiinan markkinoille.


Konetehona, uusi auto on varustettu kolmannen sukupolven i-MMD hybridijärjestelmä, joka koostuu päivitetty 2.0 L Atkinson moottori ja kaksi Sähkömoottorit ja on varustettu uuden integroidun järjestelmän yhdistetyn enimmäistehon 215 hv.

new Accord sharp and hybrid version.jpg

Honda car-sarjan tuotannot meillä seuraavasti: Lisää On Android GPS Navigation Honda CIVIC 2016 2017.

Nämä siirtymiskohteet video liitäntä perustuu Android 6.0 OS sopii 2016 ~ 2017 HONDA ja sarjan auto. Se tarjoaa Android Navigointijärjestelmä, IPAS, syöttää Laskimotukoksen ja korkea resoluutio 1080P videoita.

Se mahtuu jälkeen Honda ajoneuvot: 2016-2017 kymmenennestä sukupolvesta CIVIC / 2017 AVANCIER/2017 UR-V jne.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.