MG HS virallinen kartta julkaistu

- Jul 12, 2018-

Viime aikoina MG virallinen esittämislupa virallinen kartta uusi kompakti SUV - MG HS.Auto on varustettu uusimman sukupolven Internet auto Älykäs järjestelmä, MG PILOT älykäs aktiivista apua käyttöjärjestelmästä ja 10,1 tuuman kelluva Keski Ohjauspaneelin, käynnistettiin virallisesti syyskuussa.


Tämä virallinen kohokohta on sisätilojen kartta MG HS ja liittyvät kokoonpanotiedot.Autossa MG HS on suurin luxury nahka ohjaamo. Main/co-Co-Pilot istuimet on päällystetty pehmeää nahkaa. Yläosa mittaristo ja harvoin kosketuksissa oven hallituksen kuuluvat myös pehmeät materiaalit.Center-konsolissa on varustettu 10,1 tuuman kelluva Keski Ohjauspaneelin. Samaan aikaan auto on varustettu BOSE-äänijärjestelmä ja ympäristön valon, joka muuttaa väriä ja kirkkautta musiikilla. 64 värit ovat säädettävissä, joka voidaan asettaa omistajan mieltymysten mukaan, ja tukea segmentointi.Se käsittele suuri älykästä hallintaa ja niveltämistä ääni.

Mitä teknologia kokoonpanon MG HS on varustettu uusimman sukupolven Internet auto Älykäs järjestelmä ”toisiinsa viisaus” tekoäly ääni, big data aktiivinen navigointi, kaukosäädin ja muut Funktiot, järjestelmä myös liittyä Tencent music resurssit koalaFM, stop yksinkertainen smart pysäköinti, WeChat team, highway pilvi maksun, suullisesti ja muita sovelluksia.Mitä turvallisuuden kokoonpanon MG PILOT älykäs apua käyttöjärjestelmästä kuljettaa MG HS sisältää taka rajat liikenteen varoitus, taka sokea vyöhykkeen seuranta, kulmista varoitus ja lane muuttaminen ylimääräisten järjestelmä ”neljä-in-one” sokea alueiden valvonta.


87 MG.png