Uusimmat spy kuvia Porsche Taycan tai vuonna 2019

- Sep 19, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media avoin ryhmä Porschen Viimeisin puhdasta sähköinen malli Taycan uusimmat vakooja kuvia, uusi kilpailija suoria kilpailijoita lukittavissa Tesla mallin S. On todettu, että uuden auton on tarkoitus julkaista virallisesti puolivälissä 2019 ja käynnistetään virallisesti vuonna 2020.


Kannalta ulkonäkö testattavan ajoneuvon on vähemmän naamiointi paketteja kuin aiemmin julkaistut vakooja kuvia. Uusimmat vakooja kuvia uuden auton hyväksyy uusimmat omakotitalossa muotokieli, yleinen linja on erittäin sileä, lisäämällä paljon aerodynaaminen elementtejä. Ajovalot kuuluvat tarrat, etuseinän, mutta hiljattain suunniteltu tasainen ajovalot näkyvät edelleen ja visuaaliset tehosteet ovat erinomaisia.


Puolella kehon uusi auto on varustettu ainutlaatuisesti suunniteltu rim tarkoituksena on auttaa auto pienentää ilmanvastusta ja saavuttaa enää risteily. Häntä uuden auton tai perhe-tyylinen Viimeisin kautta tyyppi takavalo muotoilu vastaa nykyisen yleiset esteettisiä standardeja.


Konetehona uuden auton varustettu aktiivinen veden jäähdytys järjestelmän ja pari ”synkroninen kestomagneettimoottoreiden”. Kaksi moottoria yhdessä lähtöteho ylittää 600 hevosvoimaa ja kiihtyvyys aika 0-100km/h vain 3,5 sekuntia. Mukaan Porsche virkamiehiä uuden auton maksut 80 % pikalataus tila vain 15 minuutissa.

Porsche Taycan.jpg