Uusimmat Mazda CX-3 -uutiset julkaistaan vuonna 2020

- Sep 20, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat lisää tietoa uuden sukupolven Mazda CX-3: sta. Uusi Mazda CX-3 on rakennettu uudelle SKYACTIV-II -arkkitehtuurille, jossa kehon koko kasvaa, ja se saa uuden SKYACTIV-X-sarjan moottorin. Odotetaan, että uusi auto vapautetaan vuonna 2020.


Uusi Mazda CX-3 kaappaa uuden sukupolven CX-5-mallin. Kehon koko on kasvanut verrattuna nykyiseen malliin, ja sen sisätilaa parannetaan.


Nykyisen CX-3: n takajousitus käyttää moniliitännän erillistä asettelua ja seuraavan sukupolven CX-3 on vahvistanut, että se vaihtaa vääntöjarrun itsenäisen takajousituksen seuraavan sukupolven Mazda 3: n (Unclesella) kanssa, mikä vähentää kustannuksia ja tuo enemmän tilaa rungolle. Mazda: n tutkimus- ja kehitystyön johtaja Kiyoshi Fujiwara kertoi, että vääntöjalkin jousituksen korvaaminen oli tehokkaammin tienkohina, koska saimme paljon valituksia nykyisten malleista.


Teholtaan uusi Mazda CX-3 varustetaan uudella SKYACTIV-X-sarjan moottorilla. Moottorissa on Mazda: n ainutlaatuinen SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) -tekniikka, joka mahdollistaa saumattoman kytkennän kipinäsytytyksen ja puristussytytyksen välillä parantamaan tehon ja polttoaineen kulutuksen suorituskykyä. Tällöin 2,0 L-displacement-versiolla on suurin teho 190 hv ja huippuvääntömomentti 230 Nm.

Mazda CX-3.jpg