Camryn kahdeksas sukupolvi

- Jul 31, 2018-

Ulkonäköä silmällä pitäen kahdeksannen sukupolven Camry-mallissa on deluxe-versio ja kaksois-muotoinen urheilullinen versio, jotka molemmat ovat peräisin Toyotan uusimmasta "Keen Look" -suunnittelun kielestä. Ylellisessä versiossa on suuri trapezoidinen ristikkopatruunat, jossa on virtaviivainen runko ja alempi vyötärölinja. Pidennetyn katon takaosa lisää takaoven.

Sisustuksen kannalta kahdeksannen sukupolven Camry on muuttunut paljon. Kolmen mallin sisätilat ovat identtiset, lukuun ottamatta hansikasnokerroksen yläosassa olevia koristepaneeleja ja koristepaneeleja hammaspyörien lähellä. Sisustuksessa on epäsymmetrinen muotoilu ja keskikonsoli esittää Y-käyrää. Autojen pehmeän sisustuksen sisustus ja metallilevy valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ensimmäistä kertaa kolmiulotteinen pintakäsittelyprosessi (TOM) käytetään mittaristossa ja konsolin trimmauskartassa, eli visuaalisessa kolmiulotteisessa vaikutuksessa. Uusi sukupolvi kahdeksannen sukupolven Camryn uudesta istuimesta on kolmiulotteinen urheilullinen tyyli, jossa on uusi jousi ja erittäin tiheä, erittäin vaimennettava polyuretaanipyyhe.

On syytä mainita, että Toyotan ensimmäinen kolmiväyläliitäntä kotimarkkinoilla näkyy Camryn kahdeksannessa sukupolvessa. 10 tuuman värinäyttö (HUD), 8-tuumainen keskitetty ohjausnäyttö, 7-tuumainen kojelauta LCD-näyttö, kolme näyttöä voivat toteuttaa tietoliikennettä, joka tarjoaa rikkaan ja kattavan HD-informaation. HUD voi suoraan näyttää tien edessä olevat tiedot tuulilasi Kuljettaja voi lukea tietoja katsomatta.

Kokoonpanon osalta kahdeksannen sukupolven Camry on varustettu Toyotan uusimmalla Toyota Safety Sense -järjestelmällä, mukaan lukien PCS-ennakkovaroitusjärjestelmä ja LDA-kaista.

camry.png