Peugeotin logon kehittäminen

- Jun 04, 2018-


Peugeot käyttää "lionia" auton tavaramerkkinä.


Leijona kuva on Peugeot-tuotemerkin logo. Vuonna 1847 sitä sovellettiin Peugeotin sahanterätuotteisiin. Vuonna 1880 se muuttui Peugeot-brändiksi. Tuotemerkin symbolina leijonan kuva muuttuu jatkuvasti ja tuo vuosisatojen ajan legenda. Vuodesta 1850 lähtien standardi sahanterä alkoi merkitä lion. 20. marraskuuta 1858 mennessä lion-logo rekisteröitiin Ranskan Royal Crafts Museumissa. Leijona, joka oli alun perin suunniteltu sahanteräksi, käytettiin vähitellen kaikkiin Peugeot Brothersin työkaluihin.

Polkupyörä- ja autoteollisuuden fuusioitumisen jälkeen uusi Peugeot Automobile ja Bicycle Co., Ltd. käyttivät muinaista nimeä "PEUGEOT" autojen logona ja käytti sitä moottoripyöriin 1920-luvun jälkeen. 1900-luvun puolivälissä ilmestyi uusi leijonan muoto: kuparilion seisoi vesisäiliön kannessa ja oli aggressiivinen ja lisäsi Peugeotin ainutlaatuisen persoonallisuuden.

Vuonna 1933 logo muuttui jälleen: leijonipulin pää, joka sijoitettiin etusäleikön päälle.

Vuonna 1957 selkäreunaan rakennettua leijonanakvaa tarkistettiin ja nykyinen "sininen logo" perustettiin lopulta vuonna 2002. Lion-logo on näkyvissä kaikissa Peugeot-tuotteissa ja myyntikeskuksen rakennuksen seinissä.

Leijonan-Peugeot-tuotemerkin symboli, joka on peräisin jalokivikaaren alkuperäisestä luonnoksesta nykypäivään, on ollut käynnissä yli vuosisataa ja monia muutoksia on tapahtunut. Tämä leijonanpentu on erittäin tyylikäs ja tyylikäs. Sen yksinkertaiset, raikas ja rohkeat linjat kuvastavat täydellisempiä ja kypsempää Peugeot-mallia. Tämä ainutlaatuinen muoto paitsi korostaa vahvuutta, mutta korostaa myös rytmiä, ja se edustaa myös loputtua harjoittamista yritykselle!

Peugeot Logo development.jpeg