Tesla Semi-auto-altistuminen on enintään 805 km

- Jul 30, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet kuvasivat Tesla Semi -auton. Uuden auton edessä on hyvin futuristinen. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan auton maksimaalinen matkanopeus voi nousta 805 kilometriin.


Ulkonäköön nähden Semin koko keho näyttää suuremmalta, ja etupinta hyväksyy perhesuunnittelun kielen, täynnä futuristista ja teknologista merkitystä. Etuvalojen ryhmä käyttää täysiä LED-valonlähteitä, ja suurikokoiset pyörän kulmakarvat ja liioiteltu tuulilasi ovat hyvin suuria. Ja korkeampi katto tekee siitä näyttävän hyvin dominoivan. On selvää, että valtava tuulilasi on valmistettu iskunkestävästä lasista, joka ei ainoastaan anna kuljettajalle laajaa näkyvyyttä, vaan myös turvallisuutta törmäyksen sattuessa. Houkutellaan.


Voiman valossa Semi kestää vain 5 sekuntia kiihdyttämällä 0-96km / h ilman kuormitusta. Jos uusi auto on alle 36 tonnia, se kiihtyy 0-96 km / h 20 sekuntia. Latauksen kannalta uudella autolla on noin 644 km: n käyttöaika 30 minuutin latauksessa uudella pikalataustilassa.

Tesla Semi real car .jpg