Teslan uusi mallin S kuvitettu kartta

- Aug 14, 2018-

On todettu, että Teslan malliin S tehdään suuria muutoksia vuonna 2019. Viime aikoina jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet ovat altistaneet uuden mallin S imaginaarisen kartan ja uusi auto jatkaa mallin S suunnittelukonseptia.


Uuden mallin S-mallin etupuolella jatkaa suljetun rakenteen ulkonäköä, imagonäköisestä kartasta, ajovalot kevyemmiksi ja samat "laipat" -mallit kuin malleissa 3 käytetään ajovalojen alla. Ja kytketty ajovaloihin. Alempi säleikkö on läpikulkevainen muotoilu ja suuri aukko, joka venyttää ajoneuvon leveyden. Moottorin kannen etupuolella on upotettu aukko lämmön poistamiseksi ilmavirrasta etusäleiköltä ja pienentämällä tuuletusta.


Sivusuunnassa kehon linjat näyttävät kovemmilta ja osoittavat lihasjänteen. Hänellä on luistamaton muoto. Takavalot ovat myös heikompia, ja mustat kappaleet yhdistävät takavalot avantgardeihin.


Sisustuksessa ensimmäinen on keskusohjauksen suuri näyttö, jossa on kaareva jousitussuunnitelma, fyysinen kaksinkertainen salamavalo on upotettu ruudun alareunaan; ohjauspyörä heittää fyysisen painikkeen ja korvataan kahdella kosketusnäytöllä; HUD-päänäytön funktio lisätään; ilmastointilaitteen ilmanpoistoaukko on piilotettu. design.

Tesla's new Model S.jpg