Tesla Roadster julkaisi virallisesti jopa 1000 kilometriä

- Sep 17, 2018-

Äskettäin opin ulkomailta tiedotusvälineiltä, että Tesla Roadster julkaistiin virallisesti Baselin autonäyttelyssä Sveitsissä. Uusi auto on uusi designtyyppi, jonka pituus on jopa 1000 km.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto ottaa aerodynaamiset edut ääriin, kokonaiskappale on pienempi ja linja pyöreä. Uuden auton molemmilla puolilla olevat laaja pyörän kulmakarvat sopivat auton sileisiin linjoihin osoittaen urheiluauton eleganssia. Takapään muoto ja auton etuosan muoto heijastuvat, ja takaspoilun liioiteltu muoto näyttää liikutuntuman. Lisäksi uuden auton katto voidaan purkaa. Uskon, että tämä taitava muotoilu tekee nuorista kuluttajista houkutuksia.


Sisätilojen kannalta uusi auto säilyttää edelleen Teslan minimalistisen sisustussuunnittelun. Keskikokoinen multimedia-käyttöjärjestelmä on sähköautojen vertailuarvo. Istuin on nelipyöräisessä asennossa, vaikka tämä malli on yhtä. Urheiluauto on hieman tarpeeton, mutta se on käytännöllistä.


Voiman osalta uusi auto on varustettu moottorilla, jonka huippuvääntömomentti on 10 000 Nm, 0-100 km / h kiihtyvyysaika vain 2,1 s ja huippunopeus 400 km / h. Tämä malli on varustettu 200 kWh: n akulla, jonka enimmäiskoristealue on jopa 1000 km.

Tesla Roadster.jpg