Tekniikka jakaa toisensa

- Jun 10, 2018-

Nykypäivän autoteollisuudessa ja tuotannossa vähennetään T & K-kustannuksia ja täydentävät toisiaan autoteollisuuden yhä tiiviimpän yhteistyön ansiosta jotkin yritykset käyttävät erilaisia moottoreita eri tuotemerkkeihin.

Infiniti Q50 -malli perustuu Mercedes-Benzin moottoriin, voimansiirtoon ja muihin ydinkomponentteihin. Myös Infiniti on käyttänyt tätä markkinointityökaluna.

Uusi Mercedes-Benz A -luokka on virallisesti julkaistu tämän vuoden helmikuussa, mutta Mercedes-Benz ja Renault Renault -yhteistyö T & K-tuloksista. Vuonna 2009 julkaistussa Nissan Jukessa käytetään myös 1.5L dCi -moottoria.

Smart Fortwon 0.9T-sydän tulee myös Renaultilta. Fortwo on 16. sijalle korvannut Mitsubishi 1.0T -moottorin Renault-moottorilla varustetulla 0.9T moottorilla.

Alfa Romeo Giulia QV ei ole vain ylellinen urheilu-sedan, vaan myös Alfa Romeon brändi, jonka brändi on yksi brändin kehityksestä. 2.9T V6 -moottori QV-versiossa jaetaan Ferrari-tekniikalla.

Subaru BRZ: n ja Toyota 86: n kaksi veljeä ovat lähes ulkonäöltään identtiset. Nämä kaksi autoa ovat Subaru-hallitsema mekaaninen muotoilu. Toyota vastaa ulkoasusta ja paikannuksesta. Kuitenkin moottori käyttää Subarua vaakasuoraa moottoria. , ja jakaa voimansiirto Toyota GT86: n kanssa.

car engine.jpg