T-Crossin suunnittelun luonnoksen altistumisen odotetaan käynnistyvän lokakuussa

- Sep 11, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat uuden pienen SUV: n, T-Crossin, suunnittelukuvit. Uudessa autossa on viimeisin perhetapahtuma, jossa on läpikuultava valot, joiden odotetaan käynnistyvän lokakuussa ja listattava sitten ulkomailla vuoden 2019 alkupuolella.


Suunnittelun luonnoksesta uusi auto on nuorekkaampaa ja hyväksyy yleisön uusimman muotoilutyypin. Ajovalot ovat suhteellisen pitkiä ja kapeita, ja sisäinen rakenne on hyvin yksinkertainen. Molemmilla puolilla olevat ajovalot on yhdistetty kromivaihteistolla, jotta ne voisivat luoda läpinäkyvän ulkoasun. Ilmansuodatinverkko on samanlainen kuin Volkswagen T-ROC ja se on suunniteltu bannerityyliin. Alasivut sumuvalot ovat rengasmaisia ja näyttävät tyylikkäämpiä. Niissä on trapetsoidut ilmanottoaukot parantamaan näkyvyyttä.


Sisustuksessa uusi auto ottaa käyttöön kaksivärisen mallin, ja mittaristo ja keskusohjausnäyttö ovat täysin uusia layoutissa. Ne on varustettu kolmipuuvillaisella ohjauspyörällä, eikä niillä ole monia toimintopainikkeita. Lisäksi uusi auto käyttää pyöreää muotoiluelementtiä ilmastointilaitteessa, lohkoalueella, keskusohjauksessa ja niin edelleen. Auton sisätilojen näkökulmasta voidaan uuteen autoon sijoittaa kaikki takaistuimet, ja sen jälkeen, kun ne on asetettu alas, se on säännöllisempi ja runko-osa laajenee 1.281 litraan. polkupyörä.


Todellisten autojen vakoojakuvien edelliseen altistukseen yhdistettynä rungon koko, T-ristipituus ja korkeus ovat 4107/1750/1558 mm, akseliväli on 2563 mm, akseliväli odotetaan jatkavan 90 mm: n pidentämistä, jolloin saavutetaan 2653 mm akseliväli on pidennetty Voit tuoda miellyttävän ratsastuskokemuksen.


T-Cross on sama kuin Volkswagen MQB A0 -alustaan perustuva Polo, Audi A1 jne. Aiempien uutisten mukaan uusi auto tuottaa 1.0T: n kolmisylinterinen, erittäin pienitehoinen, 1,5T: n nelisylinterinen bensiinimoottori tehoalalla. Merentakaiset markkinat tarjoavat myös 1,6 tonnin nelisylinterisen dieselmoottorin; suurin teho on 95 hv / 115 hv ja 150 hv. 95 hevosvoimaa. Lähetysjärjestelmän osalta uusi auto vastaa 6-vaihteinen käsikirja ja 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto. Lisäksi uusi auto-ohjelma tarjoaa vain edeltäviä malleja.

T-Cross.jpg