Suzukin uusi kompakti maastoauto muistuttaa BMW MINIä hybridijärjestelmällä

- Jun 14, 2018-

Uusi auto lanseerattiin viime vuoden lokakuussa Tokion autonäyttelyssä, jossa sijoitettiin pieni SUV, ulkoasu on samanlainen kuin BMW MINI COUNTRYMAN, joka on hybridijärjestelmä.

XBEE: n etupinta hyväksyy halkaistu ylempi ja alempi säleikkö. Ylempi säleikkö on pitkä ja kapea, kahta pyöreää ajovalot sivuilla ja karkea hopeakromi kaistaleen alapuolella. Sumuvalot on integroitu säleikköön. Verkon alempi taso on nelikulmainen, puskurin koristeltu hopealla ja etupuskuri on hieman nostettu.

XBEE: lla on yksinkertainen rinnankytkentäinen muotoilu ja ripustettu katto rungon yläpuolella. Keskittimessä on kaksiteräinen muotoilu, jonka yläpuolella on terävä musta pyörän kulmakarva ja siihen liitetään hopeinen leikattu nauha.

XBEE: n hännän runko on hyvin muodostunut, takavalot ovat soikeat, ympyrän ympärillä on hopeakromiset leikattuja nauhoja, ja kevyiden ryhmien välillä käytetään hieman kuperaa muotoilua. Alle on hopeinen koristeellinen levy, ja molemmissa päissä on sumuvalaisimet. Voimassa Suzuki XBEE on varustettu kevyellä hybridijärjestelmällä, joka koostuu 1,0 l luonnollisesti imettävästä moottorista ja sähkömoottorista.

Suzuki.jpg