Epäillyt Lectra 04 -vakoiluversiot vaativat 2 erilaista voimaa / 2019 vapauttamista

- Aug 07, 2018-

Muutama päivä sitten opimme ulkomailta tiedotusvälineistä, että ryhmä epäiltyä Lectra 04 -tietotestejä vakooja kuvia. Uusi auto käyttää split-tyyppisiä ajovalot ja malli on puolueellinen urheilulliseen tyyliin. Voimantuotannossa uuden auton odotetaan olevan varustettu 1.5T ja 2.0T turboahdetuilla moottoreilla. On selvää, että uuden auton odotetaan vapautuvan vuonna 2019.


Ulkonäkö Vakoilukuvien valotuksesta Lectra 04: n muotoilu on puolueellista urheilutyyliä kohti. Uusi auto käyttää split-tyyppistä ajovalotusta, etupinnan ylempi muoto on tasaisempi ja venyttää visuaalisen leveyden. Takalaidassa uusi takavalo-ryhmä hyväksyy "energiakristallin", mikä lisää entisestään uuden auton tunnistusta. On syytä mainita, että uusi auto käyttää kaksisuuntaista pakokaasua, jotta uusi auto näyttäisi urheilulta.


Tehon kannalta Lectra 04: n odotetaan olevan varustettu 1,5T: n kolmisylinterisellä ja 2,0T: n nelisylinterisellä turbomoottorilla. Käyttöjärjestelmälle se sopii käsikäyttöiseen, kaksoiskytkimeen tai manuaaliseen vaihteistoon.

Lectra 04.jpg