Subaru XV -hybridiversio tullaan virallisesti ilmoittamaan Chengdu-autonäyttelyssä

- Aug 13, 2018-

On todettu, että Subaru XV Intelligent Boxer -hybridiversio käynnistetään virallisesti vuoden 2018 Chengdu-autonäyttelyssä, joka avattiin 31. elokuuta. Auto julkaistiin vuoden 2018 Beijing Auto Show -tapahtumassa. Ulkonäkö hienosäätöisen lisäksi tämän uuden mallin suurin kohokohta on hybridijärjestelmä, joka koostuu 2,0 litran moottorista ja sähkömoottorista.


Ulkonäkö, Subaru XV Älykäs Boxer on tietynasteinen säätö, etureunan vaakasuora nauha lisää hopeaa käsittelyä molemmissa päissä ja samalla korvasi uuden tyyppisen etupuskuri, myös sumuvaloalue molemmin puolin muuttui ja Hopean etuosan huuli.


Subaru XV Intelligent Boxer on teholtaan "Intelligent Optimum Engine (INTELLIGENT BOXER)", joka koostuu FB20 2,0 litran luonnollisesti vedetystä vaakatasossa vastakkaisesta nelisylinterisestä moottorista ja sähkömoottorista. Virkamies ei ole vielä ilmoittanut erityispiirteitään. Parametritiedot.


Kun otetaan huomioon uuden Forester Intelligent Boxerin japaninkielinen versio, 2.0L: n moottorin maksimiteho ja huippuvääntö ovat (145PS) ja 188N · m. Siirtoverkko vastaa CVT: n jatkuvaa vaihteistoa symmetrisen AWD: n kanssa. Kokopäiväinen neliveto.

Subaru XV hybrid version.jpg

Subaru-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Android GPS Navigation Subaru.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.