Subarun uusi forester lueteltu

- Oct 08, 2018-

Uuden sukupolven metsänhoitajat Subaru luokiteltiin virallisesti 19. syyskuuta vuonna 2018. Uuden sukupolven metsänomistajille on rakennettu Subaru vakaus-ja kasvusopimuksen modulaarinen globaalilta ja on parantunut sisätilojen asetteluissa. Perinteinen polttoaine-käyttöinen, uusi auto tarjoaa myös hybridi-malli smart vaakasuunnassa vastusti moottori (älykäs NYRKKEILIJÄ).


Kannalta ulkonäkö muoto metsänomistajille uuden sukupolven ei ole suuri, ja tiedot on päivitetty. Verkon alueella on lisääntynyt ja puskurin tyyli on mukautettu. Ulkoasua on enemmän villi. Takapäähän on enemmän muutoksia ja takavalo tyyli ja koko layering on parannettu.


Sisäosa metsänhoitaja hyväksyy perhe suunniteltu keskikonsoli. Yleinen tyyli ei muutu paljon, mutta se on enemmän kolmiulotteiseen kuin rahaa ja materiaalit ovat kehittyneempiä. Yhdenmukainen ylläpidetään tilaa ja tallennuskapasiteetti. Uusi Forester väline on vielä mekaaninen osoitin-tyylinen, ja center-konsolissa on kaksi näytöt ajoneuvon ja multimediaviihdejärjestelmä näyttämiseen. Lisäksi osa sisätilojen ja ihmiskehon, new forest ihmiset kuuluvat pehmeät materiaalit, intiimimpi tietoja.


Konetehona uusi forester on varustettu 2.0 L bensiinimoottorin ja 2.0 L bensiini-moottori + sähkömoottori hybridijärjestelmä. Moottoria käytetään hybridijärjestelmä on viralliselta nimeltään älykäs vastaiskumoottori moottori (älykäs NYRKKEILIJÄ). Uusi forester on tullut Subaru: n toinen kotimainen hybridijärjestelmä.


Power-järjestelmä perustuu Subaru vakaus-ja kasvusopimuksen tasangolla kokopäiväinen neliveto-järjestelmä sekä etu-akseli moottorin ja taka-akseli, kuten puhdas sähkö-tilassa, motor assist, riippumattoman toiminnan ja akku on litium-ioni-akku latauksen. Sellainen toimintatapa. Lisäksi sähköjärjestelmän voidaan yhdistää näkö järjestelmä tehdä ajo tasaisempi ja vähentää polttoaineenkulutusta, ACC adaptive cruise alkaessa.

Subaru's new forester.jpg