Stelvio käynnistää entisen tason takavetoisen mallin, joka on kevyempi ja halvempi

- Jul 04, 2018-

Tällä hetkellä Alfa Romeo on käynnistänyt vain nelipyörävetoisen Stelvion malleja, joita kuluttajat voivat ostaa maailmanlaajuisesti. Riippumatta siitä, missä olet tai missä määrin Stelvion valitset, nelivetoiset järjestelmät ovat vakiovarusteita. Viime aikoina on merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan Alfa Romeo lisätään entisen tason takapyörävetoihin mallilla vuoden 2019 Stelvio-autonvaihdossa, ja jälkimmäisellä on myös edullisempia hintoja ja kevyempiä jalkojen laatua.


On todettu, että Stelvion pian läpäisemättömään versioon ei vain laske auton sarjan merentakaista hintakynnystä noin 2 000 dollariin, mutta myös vähentää vastaavien mallien painotusmäärää noin 100 puntaa (noin 45,36 kg). Lisäksi taajuusmuuttajan muotoilun muutoksen takia Stelvion takaveto muuttuu "Q2: ksi".


Samaan aikaan kuluttajat voivat myös valita asentamalla urheiluvalinnainen paketti, joka on 1800 Yhdysvaltain dollaria, joka sisältää alumiiniseospolkimen, lisävarusteena saatavan jarrusatulan värin, 19 tuuman pyörät jne .; Lisäksi talvi valinnainen paketti, 8,8 tuumaa valvontajärjestelmät, ajo-apua järjestelmän paketteja jne. Myös tukevat lisävarusteita uusilla ajoneuvoilla.


Voimakkuuden osalta tulevat Stelvion takapyöränmallit jatkavat 2.0T + 8AT -moottorikäyttöisiä voimia, eikä tehoparametreja muuteta. Kassavirtaan verrattuna 200HP- ja 280HP-malleissa maksimiteho ja huippuvääntö ovat 200 hv / 330 Nm ja 280 hv / 400 Nm.

Alfa Romeo Stelvio.jpg