Smart Forease -konseptiauton virallinen karttatiedote

- Oct 16, 2018-

Pienet, tyylikkäät ja söpöt ovat tärkeitä tunnisteita älymalleille. Merentakaisista medioista saimme joukon virallisia karttoja Smart Forease konseptiautosta, joka käynnistettiin merkin 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Uusi auto on vaihdettava muotoilu, joka lisää entisestään uuden auton erityisominaisuuksia.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto perustuu älykkääseen EQ Fortwo Cabrioon, ja vaihtovälin muotoilu on epäilemättä plus-tuote. Lisäksi uuden auton ajovalot ovat hyvin tunnistettavissa, mikä poikkeaa normaalista versiosta ja sillä on visuaalinen vaikutus. On syytä mainita, että uusi auto käyttää myös suljettua etusäleikköä, joka on sama kuin puhtaan sähkömallinsa identiteetti.


Auton korin puolella uusi auto edelleenkin pyöreä ja kaunis tyyli. Suuri kokoinen vanteen tyyli on uusi ja osoittaa hyvää liikemäärää, mikä lisää entisestään ajoneuvon henkilökohtaista visuaalista kokemusta. Sama pätee hännän päähän, ja häntä, joka muistuttaa pientä ankkoja, on tyylikäs ja ulottuu koko hännän leveydelle.


Sisätilojen kannalta uuden auton yleinen laatu paranee merkittävästi verrattuna auton normaaliin versioon. Kolmivärinen tikkausistuin heijastaa täysin uuden auton persoonallisuutta. "Tulevaisuudessa" ohjauspyörää voidaan sanoa olevan sisustuksen suurin kohokohta, joka ilmaisee uuden auton "auki" suunnittelukonseptin. On syytä mainita, että uusi auto on varustettu myös suurella LCD-näytöllä, joka on täynnä teknologiaa.


Voimassa olevalla uudella autolla ei ole erityisiä tietoja, mutta ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uusi auto käyttää puhtaan sähkökäyttöistä ajoneuvoa.

Smart Forease concept