Skoda Octavia vRS

- Jun 08, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ovat paljastaneet lisää uutisia Skoda Octavia vRS: stä. Uusi auto on varustettu 2.0TDI-moottorilla ja nelipyörävetoisella järjestelmällä, ja 0-100 km / h kiihtyvyysaika on 7.6 sekuntia.

 

Ulkonäköä ajatellen uusi auto rakennettiin Octavian säännöllisen version perusteella. Sillä oli myös punainen päällystetty jarrusatula, joka oli varustettu urheiluvälineellä ja hännällä. Se oli urheilullisempaa kuin säännöllinen versio.

 

Sisustuksessa Octavia vRS on myös varustettu Alcantara-urheiluistuimilla, lisäämällä punaisia ompeleita ja punaisia mekaanisia mittareita urheilullisuuden lisäämiseksi. Lisäksi ohjauslevyn ja ohjauspyörän tyyppikilpi lisäävät myös vRS-logoa.

 

Voimassa ollessaan auto on varustettu 2,0 TDI-turbo-dieselmoottorilla, joka kykenee tuottamaan 136 kW: n suurimman tehon ja 287 Nm: n suurimman vääntömomentin, joka vastaa DSG-kaksoiskytkinvaihdetta, ja 0-100 km / h kiihtyvyysaika on 7,6 sekuntia. Lisäksi se on varustettu nelivetoisella järjestelmällä, DCC-adaptiivisella vaimennuksella ja muilla urheilulaitteilla.


Skoda Octavia vRS.png