Skoda Kodiak RS vakooja valokuvia julkaistaan Pariisin autonäyttelyssä

- Jun 13, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet ovat altistaneet Skoda Kodiak RS -mallien ryhmän vakooja. Auto on Kodiakin suorituskyvyn versio, joka on varustettu 2.0L: n kaksimoottorisella turbomoottorisella dieselmoottorilla, jossa on kaksi kytkinvaihdetta, odotetaan virallisesti julkistettavan tämän vuoden Pariisin autonäyttelyssä.

Ulkonäköä vakoojakuvien näkökulmasta katsottuna auton ja Skoda Kodiakin käteisen välinen ero ei ole merkittävä. Paitsi naamioituja alueita, muut näkyvät osat ovat yhdenmukaisia käteismalleilla, joten auto voi olla etu- ja takavakuutus. Baarit ja muut yksityiskohdat tekevät säätöjä.

Power, on todettu, että auto kuljettaa 2.0L kaksimoottorinen turboahdettu dieselmoottori, jonka suurin teho on 174kW (237Ps), suurin vääntömomentti voi saavuttaa 500Nm. Vastaavasti se on kaksoiskytkin vaihteisto. Lisäksi auto tarjoaa myös nelivetoisen järjestelmän, Kodiak RS tarjoaa edelleen 5-paikkaisen ja 7-paikkaisen version.

Aiemmin ilmoitettiin, että Skoda käynnistää suorituskyvyn SUV malli, ehkä Kodiak RS on edellinen huhuja. Kuitenkin autojen sähköjärjestelmän ja yleisöongelmista johtuen auto ei ehkä näy kotimarkkinoilla.


5 skoda SUV.png