Skoda Kodiak RS esikatselu esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 05, 2018-

Äskettäin Skoda julkaisi virallisesti joukon Kodiak RS: n karttoja ja kertoi, että auto julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa.


Kodiak RS on Skoda: n ensimmäinen korkean suorituskyvyn maastoauto. Verrattuna tavalliseen malliin auto ei ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan myös vastaa tehokkaampaa dieselmoottoria. Se on todellinen korkean suorituskyvyn malli. Lisäksi Skoda Kodiak RS lisää entistä enemmän urheilullisia elementtejä sisätiloihin.


Skodan toimitusjohtaja sanoi: "Skodan perinteinen vihreä väri katoaa. Punainen väri on RS-sarjan urheiluominaisuuksien symboli. Rintamerkin kirjain V edustaa voittoa muistuttaen omistajaa siitä, että tämä ei ole tavallinen Skoda, ja RS: n logoa käytettiin ensimmäisen kerran vuoden 1974 Skoda 180 RS: n ja 200 RS: n ralliautoissa, ja ensimmäinen RS: n oikeudellisesti saatavissa oleva malli oli Skoda Octavia , joka käynnistettiin vuonna 2000.


Power-osiossa Kodiak RS toimii samalla 2.0T-kaksimoottorisella turboahdetulla nelisylinterisellä dieselmoottorilla, kuten Volkswagen Tiguan, joka on massojen historian voimakkain 2,0, joka tuottaa 176 kW (239 PS) teho ja huippunopeus 500 N · m. Lisäksi Kodiak RS on tällä hetkellä Nurburgringin nopein 7-paikkainen maastoauto, 9: 29.84.

Skoda Kodiak RS.jpg