Skoda Kodiak RS

- Jun 11, 2018-

Äskettäin ulkomaisten tiedotusvälineiden alttiina joukko Skoda Kodiak RS vakooja valokuvia, korkean suorituskyvyn SUV tekee 2.0L twin-turbo dieselmoottori, kahden kytkimen vaihteiston suurin teho jopa 174kW; odotetaan debyytti se on tänä vuonna Pariisin autonäyttelyssä.

 

Skoda n huhuja rakennuksen korkean suorituskyvyn SUV kauan sitten jo, ja tämä auto Saksassa Nürburgringin testi on jatkunut jo jonkin aikaa. Altistuminen-valokuvia auton nimeltä ”Kodiak RS” on peitetty naamiointi osissa etu puskurin. Paljas osan muotoilu ei Näytä juuri poikkea käteinen mallien. Odotetaan, Kodiak RS voi mukauttaa sisustus, vanteet ja jarrutus.

 

Kodiak RS varustettu 2.0-litran twin Turboahdetut dieselmoottori. Sen enimmäistehoa on 237 hevosvoimaa ja suurin vääntömomentti on 500Nm. vastaavat kahden kytkimen vaihteisto antaa myös neliveto järjestelmiä. Kanssa säännöllisesti version Kodiak RS on 5 ja 7 istuimille yhteistyössä valinta. Mukaan nykyistä kysyntää ja reaktio kotimarkkinoilla Skoda n tehokas katumaasturit ovat hyvin todennäköisesti käyttöön kotimaassa. RS-versio käynnistää Skoda suunnitelma aloittaa hybridi-versio mallin vuoden 2018 loppuun mennessä.


Skoda Kodiak RS.png