Skoda Kodiak GT ulkomaan tienkokeesta

- Sep 21, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet kuvasivat Skoda Kodiak GT -tietokokeilun valokuvista. Uusi auto hyväksyy suosittu slip-back-tyylirakenne. Tällä hetkellä sen kotimainen versioilmoitusilmoitus on ilmestynyt teollisuus- ja tietotekniikan ministeriön viralliselle verkkosivustolle, ja kotimainen Kodiak GT on myös listattu vuoden aikana.


Mielenkiintoisempi, valmistajan näkymä peitellyt Kodiak GT: n Mazda CX-5: ksi, mutta etulasin rungon ja koko mallikokoon nähden, voimme arvioida Kodiak GT: n todellisen identiteetin. Kodiakiin verrattuna suurin muutos uudessa autossa on käytännöllinen slip-back-muotoilu, joka näyttää hyvin dynaamiselta.


Teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön tiedot osoittivat runko-osan osalta, että kotimainen Kodiak GT: n pituus ja leveys olivat 4634 * 1883 * 1649 mm ja akseliväli oli 2791 mm. Voimansiirto-osassa uusi auto on powered by high- and low-power version 2.0T turboahdettu moottori, jossa on voimansiirto-osa, joka sopii yhteen 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto.

Skoda Kodiak GT.jpg