Skoda Ke Keke Scout virallinen kartta julkaisu 10 kuun vaihe

- Aug 07, 2018-

Muutama päivä sitten, Skoda virallinen esittämislupa virallinen kartta Ke Keke Scout-malleissa. Uuden auton suunnittelu on erilainen kuin normaali versio, etu ja takapuskurit ja vanteet. On selvää, että tämä auto on paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä pidettiin lokakuussa tänä.


Toisin kuin tavallinen versio uuden auton ympärillä on uusi elin, ja etu- ja takaosan puskureihin, puoli hame vartijat ja hopea taustapeilien ovat sitäkin tyylikkäitä. Auto myös lisää ”Scout” logo lokasuoja. Lisäksi auto on vakiona 18 tuuman pyörien ja valinnainen 19 tuuman pyörät.


Uuden auton sisätilojen vastaa lainalainen käännös ja perii perhe sisustus käsite. Smart chrome trim kulkee yksinkertainen keskikonsoli ja musta ja ruskea väri parantaa sisustus. Lisäksi polkimet, LED ympäristön valot ja digitaalinen raporttinäkymät myös asennettava auton.
Tehokas, auton saa virtansa 1.5t bensiinimoottori tai 2.0T dieselmoottori. Entinen on varustettu 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto on vain saatavilla dual-kytkin vaihteisto.

Skoda Ke Keke Scout.jpg