Seat Tarracon virallinen karttatiedote Viiden tai seitsemän istuimen valinnainen

- Sep 29, 2018-

Muutama päivä sitten yhtiö julkaisi virallisesti virallisen kartan kolmannen maastoauto-mallinsa Tarracon. Keskikokoisena maastoautoina Tarraco on rakennettu Volkswagen MQB A + -alustaan, ja kuluttajat voivat valita viisi ja seitsemää versiota. Uusi auto on saatavana Euroopan markkinoilla ennen vuoden loppua.


Meidän käsityksemme mukaan Tarracon nimi on peräisin Espanjan kaupungista Tarragonasta. Tarraco on muotoilussaan ottanut käyttöön uuden perheen tyylisen etupinnan, ja kuusikulmainen etusäleikkö, jossa on terävä etuvalo, parantaa etupinnan tunnistusta. Uuden auton runko on dynaamista ja sileää, ja kokonaistoimenpide on lähellä Tiguan L: ää. Häkä myös omaksuu suosittu läpäisevän takavalon muotoilu ja takaa ajovalojen ryhmän.


Tulossa sisustukseen, Tarraco perii perheen sisustussuunnittelun. Yleinen keskikonsoli on yksinkertainen muotoilu, kohtuullisen asettelun toiminnallisilla alueilla, ja se on koristeltu hopea-reunuksilla ja puuraaka-aineilla. Konekokoonpanossa uudella autolla on 10,25 tuuman täysi LCD-instrumenttipaneeli ja 8 tuuman keskitetty ohjaus LCD-näyttö ja tukee eleiden hallintaa.


Teho-osassa Tarraco tarjoaa erilaisia voimayhdistelmiä. Bensiinimoottori on powered by 1.5T ja 2.0T turboahdetut moottorit. Ensim- mäinen teho on 112kW (150Ps) ja jälkimmäinen maksimiteho on 142kW (190Ps). Vaihteisto jakautuu 6-vaihteisen käsikirjan ja 7-vaihteisen DSG-kaksoiskytkentäisen vaihdelaatikon kanssa. Lisäksi joissakin malleissa on myös nelivetoinen järjestelmä.

Seat Tarraco Five-seat,seven-seat .jpg