Seat LEON ST Cupra hiilikuitua versio virallinen kartta julkaistu

- Aug 02, 2018-

ISTUIN äskettäin esittämislupa virallinen kartta LEON ST Cupra Carbon Edition (hiilikuitu versio), uuden auton julkaistiin Englannissa, enintään 50 yksikköä.


LEON ST Cupra Carbon Edition perustuu LEON ST Cupra 300. Uuden auton perustuu alkuperäinen auto hiilikuitu urheilu Kit, kuten etu-huuli-hiilikuitu, sivuhelmat, taka hajotin, kattotelineet yms. Uusi auto on varustettu 19 tuumaa. Y-tyypin viisipuolaiset pyörät, Brembo jarrujärjestelmä punainen jarrusatula ja kahdenvälisten neljä-out pakokaasun asettelu. Kehon väritykseltään LEON ST Cupra Carbon Edition tarjoaa vain hyvin erottuva monsuuni harmaa.


ISTUIN virkamies ei ole vielä ilmoittanut uuden auton sisätilojen piirustukset, mutta on osoitettu, että auton sisätilojen korvaa vain kaukaloistuin tekemät Cupra ja muut sisätilat odotetaan pysyvän ennallaan.


Konetehona, uuden auton is still varustettu with 2.0T turboahdettu moottori, joka puristaa 221kW (300PS) vallan. Siirtoverkon sovitettu 6-nopeus dual-kytkin vaihteisto ja varustettu neliveto-järjestelmä. 0-100km/h kiihtyvyys aika kestää vain 4,9 sekuntia.

Seat LEON ST Cupra carbon fiber version.jpg