SAIC Volkswagen Tharu sisätilojen vakooja kuvat listataan tänä vuonna

- Jul 18, 2018-

Muutama päivä sitten jotkut tiedotusvälineet paljastivat joukon SAIC Volkswagen Tharun sisäisiä vakooja kuvia. Uusi auto sisätiloissa on Volkswagenin uusin perhetapahtuma. Aiempien uutisten mukaan auto on käytettävissä tänä vuonna. Tämän vuoden maaliskuussa SAIC Volkswagen julkaisi virallisesti uuden kompaktin SUV: n Tharu, mutta sen sisustus on edelleen salassa, tällä kertaa ensimmäistä kertaa.


Vakoilukuvien näkökulmasta uuden auton keskusohjausnäyttö on keskikonsolin yläpuolella, ilmastointilaitteen alapuolella, ja testipyörällä varustettu kolmipuinen monitoimiohjauspyörä on myös suosittu perhetuote. Uuden auton keskikonsolin yläpuolelle on suuri säilytystila.


Uuden auton etupinnan muotoa ohjataan alaspäin, ja vaakasuora ilmanottoaukko on myös kytketty molempien puolien LED-ajovalojen päälle.


Auton kyljessä uusi auto käyttää kaksinkertaista vyötärölinjaa, joista toinen kulkee etu- ja takavalojen läpi. Kokonsa suhteen uuden auton pituus, leveys ja korkeus ovat 4453/1841/1632 (1620) mm ja akseliväli 2680 mm.


Päänmuotoisessa ulkonevassa takavalaisimen sisällä on LED-valonlähde. Auton takaosa on koristeltu kromivaihteella, ja molemmilla puolilla on tasainen ilmanpoisto.
Voimassa Tharun sähköjärjestelmää ei ole vielä julkistettu, mutta teollisuus- ja tietotekniikan ministeriön aiemmin ilmenneiden tietojen mukaan uusi auto on varustettu 1.4T ja 1.2T moottoreilla, joiden suurin teho on 150 hv ja 116 hv, vastaavasti. 7-vaihteinen DSG-kaksoiskytkin.

Volkswagen Tharu.jpg