Yhtäältä Rimac Concept_Two aloittaa California special edition-malli

- Aug 29, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaisten tiedotusvälineiden (insideevs.com) raportin mukaan Kroatian Super käynnissä tuotemerkin yhtäältä Rimac näyttää ”California versio” yhtäältä Rimac käsite kaksi Peterson Automotive Museum Yhdysvalloissa Los Angeles ja osallistuu Monterey auton festivaalista 25. elokuuta.


Yhtäältä Rimac käsite kaksi piirrettä erityinen ”Meksiko Blue” California-versio loppuun ja uusittu pyörän muoto ja sisustuksen yksityiskohtia on mukautettu erityisesti. Uusi erityinen raahaamista on lisätty kaksi 6 litran samppanja pullot ja huilu-muotoinen Samppanjalaseja ajoneuvon takana. Näiden kokoonpanojen tehdä tämä super urheiluauto käsite ylellisyyttä sisällyttää suorituskykyä. On selvää, alkuperäinen yhtäältä Rimac käsite kaksi on maksanut yli 1,2 miljoonaa dollaria ja Kalifornian versio on kalliimpi.


Alkuperäisen mallin tämän auton paljastettiin Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa tänä vuonna. Se on varustettu 120kWh akku (Tesla MODEL S 100D on 100kWh) powered by pulssioksimetrillä maksimiteho 1224 hp (900 kW). ), huippu-vääntömomentti on 1180 Nm ja kiihtyvyys aika 0-100 km/h on 2,5 sekuntia. Lisäksi yhtäältä Rimac käsite kaksi saavuta L4 tasolla autopilotti.


Edellinen raporttien mukaan Porsche ilmoitti virallisesti, että se valmistelee hankkia 10 %: n osuuden yhtäältä Rimac tuotemerkin edistämiseksi tulevaisuudessa uuden energiastrategian. Kaksi yritystä vaihtaa ja yhteistyötä puhdasta sähköauton tekniikkaa.

Rimac Concept_Two launches California special edition model.jpg