Tarkistettu Macan debytoi 25. heinäkuuta

- Jul 25, 2018-

Äskettäin Porschen tiedusteltiin, että Macan käynnistetään 25. heinäkuuta 2018 Shanghaissa Kiinassa. Edellisten tietojen mukaan uusi auto säätää etupinnan muotoa ja kokoonpanoa. 2.0T- ja 3.0T-moottoreiden lisäksi otetaan käyttöön 2.9T-sähköjärjestelmä. On selvää, että suurin muutos sisätiloissa on keskusohjauspaneelissa.

Aiempien valotusmerkitodistusten mukaan modifioidun Macanin etupuolen yksityiskohdat ovat jonkin verran muutoksia nykyiseen malliin verrattuna. Etuympäristö lisää läpikulkevan ilmanottoaukon, kun taas ikonikuvioinen suuhuonekalun koko kasvaa entisestään ja LED-valot kääntävät signaaleja molemmilta puolilta. Käytetään hienompana nauhakuviona. Sitä vastoin uuden auton sivua ei periaatteessa ole säädetty, ja takavalot käyttävät uutta läpäisevää muotoa, jolla on enemmän perhetekijöitä ja kolmiulotteisempi vaikutus.

Uudistettu Macan on keskittynyt voimansiirtoon ja 2.9T-moottorin käyttöönotto parantaisi merkittävästi ajoneuvon yleistä suorituskykyä samalla, kun se kohdistuu tiukempia päästömääräyksiä. Muutama päivä sitten Porsche julkaisi Macan-testin pienen videon Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Insinöörit vahvistivat uuden voimansiirron suorituskyvyn kiihdytystehokkuuden ja nopeusominaisuuksien suhteen.

Sen lisäksi, että 2.0T ja uusi 2.9T V6 kaksimoottorimoottori säilytetään, Macanilla on edelleen 3.0T Macan S, jonka suurin teho on 354 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 500 Nm.

127 Porsche.png