Renault lanseeraa uuden sukupolven ZOE

- Jul 10, 2018-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Renault mukauttaa ZOE: n (puhtaat sähkömallit) ja Clio-mallien tuotantokapasiteetin tämän vuoden elokuussa ja aikoo lisätä ZOE: n tuotantoa 440 ajoneuvoon päivässä syyskuussa. Lisäksi molemmat mallit otetaan käyttöön lähitulevaisuudessa ja uusi ZOE on saatavana vuonna 2019.

Lähteiden mukaan Renault aikoo käynnistää seuraavan sukupolven ZOE: n ja Clion. Uusi ZOE voidaan paljastaa Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa ja sen odotetaan olevan saatavilla vuonna 2019. Uusi Clio ei ole saanut vielä lisää uutisia, mutta se voidaan luetella ennen uuden ZOE: n.

Uuden Renault ZOE: n rungon koko voi olla suurempi ja pidempi, ja voimansiirto voi edelleen käyttää samaa sähkökäyttöistä järjestelmää kuin nykyinen ZOE R110. Sähköjärjestelmä on varustettu akkuyksiköllä, jonka kuormituskyky on 41 kWh. Moottorin suurin teho on 109 hv (80 kW) ja huippuvääntömomentti on 225 N • m. Latausportti voi käyttää CCS Combo DC-pikalatausporttia. Nykyisen mallin latausportti on eurooppalainen standardi 2 -tyyppinen liitäntä. Ensimmäinen voi auttaa autossa nopeampaa latausnopeutta.


77 renault.png