Renaultin uusi coupe SUV Arkana Moskovan Motor Show paljastettiin

- Sep 06, 2018-

Renault julkaisi äskettäin uuden SUV-esikatselun ja nimesi uuden auton Arkana; nimi tulee latinalaisesta sana "arcanum", joka tarkoittaa "salaisuutta". Tänään uusi auto virallisesti virallisesti Moskovan autonäyttelyssä. Lehdistötilaisuuden kohtauksesta otettiin uusi auto todellinen kuva-kartta. Uusi auto on coupe-maastoauto, jonka etupuolella on perheen suunnittelukieli.


Ulkonäköä silmälläpitäen Arkanan etupuoli noudattaa perhesuunnittelua. Ajovalot ovat uudenlaisia ja kytkettyinä ilmanottoaukkoon laajentamaan kokonaisviivaista visuaalista tunnetta. Ilmanottoaukon muoto on uusi, ja ylä- ja alemmat osat omaksuvat pistematriisisuunnelman, joka nykyään on nykyisempää valtavirtaa. Uuden auton takaosassa otetaan käyttöön nykyinen valtavirtainen läpiviennin takavalo, joka takaa etupinnan.


Uuden auton puolella yleinen muotoilu korostaa coupe-maastoauton dynaamista ja avant-garde-tyyliä. Koska uuden auton yleinen muoto on coupe-maastoauto, hännän auton käyttöikä on parempaa. Lisäksi rungon pohja on valmistettu muovilevystä, joka lisää dynaamista ja avantgardeaa muotoa.


Uuden auton sisätilanteet sopivat perhesuunnitteluun, joka vastaa nykyisiä malleja Kelejia-mallissa. Mittariston odotetaan ottavan täydellisen nestekidenäytön ja keskusohjausnäytön koko on kasvanut. Voimassa on arveltu, että Renault Arkana -malli todennäköisesti jatkaa Koleosin voimansiirtoa, joka on varustettu 2.0L ja 2.5L moottoreilla.

Renault's new coupe SUV Arkana.jpg