Renaultin uusi Clio testi vakooja valokuvia uusi 1.3T moottori

- Jul 24, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat Renaultin uuden sukupolven Clion koekuvista. Uuden auton ulkonäkö ei ole muuttunut paljon verrattuna nykyiseen malliin. On selvää, että uuden auton odotetaan virallisesti aloittavansa tämän vuoden lokakuussa avatun Pariisin autonäyttelyn.


Ulkonäköä ajatellen suurin ero uuden auton ja käteisen välillä on, että etupinta hyväksyy uuden mittarin. "V" -muodon etupuolen avauskulma on suurempi kuin nykyisen mallin, ja myös etusäleikön bannerin pituus ja lukumäärä epäillään kasvavan. Uudet ajovalot on suunniteltu C-muotoon ja konepellin säätö.


Voiman osalta uuden sukupolven Clio varustetaan 1,0T, 1,3T kaksi bensiinimoottoria ja 1,5 litran dieselmoottoreita. 1.3T-turbiinimoottori on kehitetty yhdessä Renaultin ja Daimlerin kanssa. Suuri teho on 150 hv ja uusi auto 0-100 km / h. Kiihtyvyysaika on niinkin alhainen kuin 8s. Lähetyksen osalta se sopii kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai valinnaiseen kaksoiskytkettyyn automaattivaihteistoon.

Renault's new Clio.jpg