Renault EZ-Pro konseptimalli paljastettiin

- Oct 09, 2018-

Ranskalainen autonvalmistaja Renault julkisti EZ-GO-mallin 2018 Pekingin autonäyttelyssä. Uusi auto sijoitetaan kaupunkiliikenteen jakamiseen. Viime aikoina saatiin tietoa asiaankuuluvista kanavista, että ranskalaisen autonvalmistajan Renaultin EZ-Pro-konseptiautokonetta paljastettiin vasta avatussa 2018 Hannoverin auto-näyttelyssä. Uuden auton yleinen sijainti eroaa EZ-GO-mallin sijainnista ja EZ-Pro-konseptiautosta käytetään kaupallistamiseen.


Uuden auton yleinen ulkonäkö on kapselin muotoinen, ja iso runko vastaa tavaroiden päivittäisen toimituksen tarpeita. Tekniikan tunnetta ulko- ja takaosassa selittää myös ihmisten esteettiset tarpeet tulevaisuudessa.


Renaultin autonvalmistajan Renaultin alkuperäisen aikomuksen käynnistää tämä konseptimakki on ehdottaa uutta kaupallista toimintaa käsittelevän konseptin. Tämän mallin päävastuu on toimittaa logistiikan viimeinen mailan toimitusjärjestelmä. Mallin alkuasetus on logistiikkavarastoasemalta ennalta asetettujen menettelytapojen mukaan, joka kuljettaa erilaisia tavaroita tai tavaroita, ja jokaisella toteutusajoneuvolla on itsenäisiä asiakkaita, maksajia ja jakelupaikkoja sekä muita tietoja. . Lisäksi tämä malli voi suorittaa verkkokaupan toimitustoiminnon. Ranskan autonvalmistaja Renault esitteli tämän mallin tavoitteen tuottavuuden ja kustannussäästöjen maksimoimiseksi.


EZ-Pro-konseptiautolla on automaattinen sähköauto ja sillä on myös verkkotekniikka, jonka Internet-autojen olisi pitänyt olla aikakaudella, mutta tätä mallia ei voida käyttää älykkäästi, koska ranskalainen autonvalmistus Renault katsoo, että ihmiskunnan tulevaisuus on edelleen kuljetustoiminnan ydin ja sen on vuorovaikutuksessa ajoneuvojen kanssa. Siksi brändillä on tämän mallin komentajat, ensinnäkin valvoa kunkin ajoneuvon tilaa, tilaustilaa jne. Ja toiseksi paremman asiakaskokemuksen. Tämä malli voidaan jakaa kahteen moodiin kaupallisten lähetystehtävien suorittamisessa. se voidaan kuljettaa erikseen ja toiseksi tämä malli voidaan ottaa käyttöön ryhmissä. Sen perimmäinen tavoite on kuitenkin viimeisen kilometrin toimitusratkaisu. On syytä mainita, että asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi tämä malli tarjoaa myös erilaisia varastokohtaisia asetuksia eri asiakkaiden, käyttäjien ja yritysten erilaisten varastomuotojen mukaan. Jokaisen käyttäjän lisäksi voit myös järjestää mobiilisovelluksille räätälöityjä tehtäviä, mikä on kätevää ja käytännöllistä.

Renault EZ-Pro concept car .jpg