Rebrand Lamborghini Urus, Audi RS Q8 korkean suorituskyvyn SUV debyytti lopussa

- Jun 14, 2018-

Uuden auton ulkonäkö perustuu äskettäin paljastettuun Audi Q8: een, jossa on useita urheilupakkauksia. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Audi RS Q8 ja Lamborghini Urus, jotka ovat yleisiä julkisen MLB Evo -alustan kanssa, odotetaan virallisesti julkistettavan tämän vuoden lopulla.

Audi RS Q8 näyttää uusimmalta perheen muotoilulta, jossa on musta silmäkokoelma kahdeksankulmainen etusäleikkö. Ajovalaisinryhmän molemmat puolet yhdistävät ainutlaatuisen LED-valokaistan, auton rungon puoli käyttää reunattomia auton ovea, katon viiva ulottuu taaksepäin takaspoileriin, kaksinkertaisen viiden puoleisen urheiluvaunun käyttö, suurikokoiset jarrusatulat . Takaluukku on varustettu taustavalaisimella. Pakoputki on kaksisuuntainen kaksipistorasia ja se käyttää RS-sarjan elliptinen pakokaasun kaulan.

Audi Q8: n sisätilojen odotetaan sisältävän runsaasti hiilikuitumateriaaleja ja urheilupaikkoja Q8: n säännöllisen version perusteella, jossa on täysi LCD-näyttö ja kaksi kosketusnäyttöä. Uuden auton odotetaan jakavan 4.0L V8-turboahdetun moottorin Lamborghini Uruksella, jonka suurin teho on 484 kW. Lisäksi auto on varustettu Audi quattro -vetolaitteella ja älykkäämpiä kuin Q8-tyyppisen ilmasäiliön säännöllinen versio.

Audi RS Q8 SUV.jpg