Proton X70 -auton virallinen karttatiedote, jossa on samanlainen Bo Yue

- Sep 27, 2018-

Proton on Malesian kotimarkkinamerkki, ja Geely osti viime vuonna. Viime aikoina saatiin joukko Proton X70 -autojen uusia virallisia karttoja asiaankuuluvista kanavista. Uuden auton yleinen ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin Geely Bo Yuen. Suurin muutos on logon ja yksityiskohtien muutos.


Uuden auton yleinen ulkoasu on samanlainen kuin Geely Bo Yue, mutta sisäisen verkon yleinen tyyli ei käytä Bo Yue -mallin Bo Yue -mallia. Tämä malli käyttää hunajakenno-mallia keskipitkällä verkolla, joka on radikaalia ja osoittaa yleistä urheilullisuutta. Valosuunnittelussa uusi auto tai integroidut LED-ajovalot ovat kaukana ja lähellä valoa. Lisäksi etupuskurin alaosassa olevan suuren trapetsoidun ilmanoton yleinen muoto näyttää aggressiivisemmalta ja dynaamisemmalta.


Proton X70: n suunnittelussa on sama designkieli kuin Geely Bo, ja kehon koon odotetaan olevan sopusoinnussa 2018 Geely Bo: n kanssa. Jousituskaton klassinen muotoilu säilyy myös Proton X70: ssä. Hännän osalta uusi auto säilyttää myös rakenneosat, kuten alemman suojalevyn ja pakoputken molemmat puolet, mutta takalasiryhmän kytkemiseen käytetty kromilevy muuttuu Proton-auton kirjaimelle englanniksi .


Uuden auton sisustustyyli jatkaa vanhan mallin symmetristä muotoilua säilyttäen samalla "West Lake Arch Bridge" -tyylisen keskikonsolin, mutta tämä malli käyttää eri oikeaa peräsinrakennetta kuin kiinalainen malli, koska se tulee olemaan Indonesiassa tulevaisuudessa. Myynti ASEAN-maissa, kuten Filippiineillä.


Voimassa ei ole ilmoitettu Proton X70: n erityisiä tehoparametreja, mutta uusi auto voi viitata Geely Bo Yuen sähköjärjestelmään. Uusi auto on powered by 1.8T turboahdettu moottori ja 2.0L luonnollisesti imetty moottori. 1.8T-moottorin automaattivaihteistomallin odotetaan olevan 135 kW: n (184Ps) teho, kun taas 6-vaihteinen manuaalivaihteisto on suurin teho 119kW (163Ps). ). 2.0L-moottorilla odotetaan olevan suurin teho 103 kW (141 PS), siirtoverkko tai 6-vaihteinen käsivaihteisto.

Proton X70 .jpg