Varotoimet GPS-navigointilaitteiden ostamiseen

- May 30, 2018-

1, katso autosuunnistusnäytön vaikutukset ja työn laatu. Tarkkaile, onko näytön kirkkaus, onko toimintanopeus herkkä ja onko tarkkuus hyvä vai ei. Se on kapasitiivinen näyttö tai resistiivinen näyttö. Edullinen tuote on yleensä resistiivinen seula ja reaktio nopeus on hitaampaa kuin kapasitiivinen näyttö. Katso ruudusta ja rungon liitokset ovat tiiviisti yhteydessä, suuret aukot eivät ole hyvä tuote. Käynnistyksen jälkeen tarkista, onko ruudussa valovuotoja.


2. Valitse sisäänrakennettu kartta-navigointi tuotteeksi "China Navigation Electronic Map Certification Certificate". On monia valmistajia, joilla ei ole lainkaan "Kiinaan suunnatun elektronisen karttaoppilaatustodistuksen", ja ne tarjoavat myös kartanavigaatiota. Monia navigointivirheitä on tapahtunut.


3, katso autonavigaation laitteisto siru ei ole uusin. Ole varovainen myydä poistettu autonavigaatiotuote. Tarkista ennen ostamista. Viimeisin on SIRF: n neljäs sukupolvi sirut ja itsenäiset pelimerkit, kuten Garmin.


4, lopulta etsimään turvamerkkejä. Vapaasti päivitetyllä aidolla kartalla on yleensä väärennysmerkintä tuotteen kehossa. Kun autonomistaja valitsee auton navigaattorin, hän voi tiedustella puhelimen tai verkkosivuston perusteella.