Porsche Taycan Power Information käynnistettiin ensi vuoden toisella puoliskolla

- Aug 03, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat Power Porschen ensimmäisen tuotantoversion teho-informaation puhtaasta sähkökäyttöisen urheiluauton Taycanista. On todettu, että uusi auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla ja yhdistetty enimmäislähtöteho on 440kW (600Ps).


Porsche Taycan pyrkii ymmärtämään, että se painottaa voimakkaasti Mission E -konseptin auton muotoiluun ja jatkaa Porsche-tyyppistä muotoilua. Nelipisteisten LED-ajovalojen ja läpiviennin takavalojen odotetaan säilyttävän ja tunnustus on melko korkea.


Voimansiirto-osassa uusi auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden suurin teho on 440 kW (600 P). Virallisesti ilmoitettu 0-100 km / h kiihdytysaika on alle 3,5 s ja 0-200 km / h kiihdytysaika on alle 12 sekuntia. NEDC: n matkanopeus on yli 500 km.

Porsche Taycan .jpg

Porsche-autosarjan tuottamilla tuotteilla on seuraavat ominaisuudet: Porsche PCM4.1 Head Camera 2017-2018 -autokamera -liitäntä, Tämä kameraliitäntä on erikoinen Porsche PCM4.1: een, kun liität takakuvan ja videolähteen.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.