Porschen uuden sukupolven 911 vakooja

- Sep 10, 2018-

Porsche-brändi paljasti uuden 911 Speedsterin Goodwood Speed Festivalissa Isossa-Britanniassa, ja se tarkoittaa myös, että 991-luvun 911-malli on täydellinen loppu. Aika Motors oppi äskettäin ulkomailla olevasta mediasta, että uuden sukupolven 911 (sisäinen koodi 992) -malleissa on viimeisimmät pseudo-road testivideot.


Uuden sukupolven 911 (992) ulkonäön suhteen yleismalli sopii perheen suunnittelukieliin, kun taas ajovalot käyttävät LED-matriisin ajovalot ja sisätiloissa on 4 klassista LED-lamput. Uuden auton takaosa käyttää Porschen viimeisintä läppäventtiilin muotoilua, jolla on hyvä tunnustus yöllä valaistuksen jälkeen.


Sisustuksessa uusi auto omaksuu uuden perhesuunnittelun kielen, ottaa käyttöön uuden LCD-mittariston ja keskusohjausnäytön odotetaan olevan kytkettynä LCD-laitteeseen. Lisäksi keskusohjauspaneelin alue käyttää koko Panamera-kosketuspaneelia, ja lohkon yleinen muoto on lyhyt ja erinomainen. Uuden auton epäillään olevan varustettu 3.0T kaksisuuntaisella vaakatasossa vastakkaisella kuusisylinterisellä moottorilla ja 3.8T kaksisuuntaisella, vaakatasossa vastakkaisella kuusisylinterisellä moottorilla.

Porsche's new generation of 911.jpg