Porsche uudet Macan kantaesitys 2.9T / ulkonäkö päivittää

- Jul 31, 2018-

25. heinäkuuta 2018 Porschen uusi Macan virallisesti käynnisti Shanghaissa.


Kannalta ulkonäkö uusi Macan etuseinän muutettiin osittain, ja LED-vilkut molemmin puolin vaihdettiin pienempi nauhat ja etusumuvalaisimien täytevalo toiminto peruutettiin. Sen sijaan uuden auton ei oikaisua puolella ja takavalot käyttää uusi perhe yhdessä-tyyli. Lisäksi uuden auton myös korvata alkuperäisen kaksinkertainen rivi neljä-kanava pakokaasun port, kaksinkertainen rivi ja kaksi-out tyyliin.


Sisätilat uuden auton edelleen nykyisen mallin muotoilu, mutta korvaa 11 tuuman wide-format Keski-näytön uuteen Panamera ja uusi 7 tuuman LCD-näyttö. Uusi auto on varustettu uusi päivitetty infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay, Android Automaattinen, aito-aika kaupankäynti saattaa ajan tasalle ja langaton internetyhteys. Uusi Macan kohokohtana on uusi voimansiirto järjestelmä korvaa: 2.9T, 3.0T kaksi moottorit. Joukossa 2.0T malli on teholtaan enintään 252 hv ja 370 piikin vääntömomentin Nm. Uusi Macan Turbo on varustettu samalla 2.9T V6 twin-turbo moottori kuin uusi Panamera 4S. Suurin teho odotetaan 440 Hv ja huippu-vääntömomentti odotetaan nousevan 550 Nm Uusi Macan S on powered by 3.0T V6 twin-turbo moottori Audi S4. Suurin teho on 354 hp ja huippu-vääntömomentti nousee 500 Nm.

Porsche new Macan .jpg

Porsche car-sarjan meillä seuraa: kameran käyttöliittymä ja apuviivaan Porsche, productions on erityinen Porsche PCM4.1 taakse osoittava kamera ja video lähteenä.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.