Porsche 911 Turbo Convertible Road Test Tehokas

- Sep 29, 2018-

Porsche 911 on laaja valikoima malleja ja malleja, ja uuden sukupolven Porsche 911 (992-sukupolvi) mallit ovat jatkuvasti alttiina, eikä tämän mallin Cabrio ja Turbo -malleja ole päivitetty. Äskettäin Aika on saanut joukon road test -vakoilukuvia uuden sukupolven Porsche 911 Turbo -vaunuverkkomalleista ulkomailta. Uusi auto kokonaisuudessaan käyttää edelleen uuden sukupolven Porsche 911 (992 sukupolvi) yleistä muotoilua.


Uuden sukupolven 911 Turbo -vaunu (992-sukupolvi) ulkonäkö, etupuoli käyttää edelleen Porsche-klassista muotoilua, kaksi pyöreää ajovalot käyttävät LED-valonlähdettä. Tie-testissä vakooja valokuvia, uusi auto on jo avannut vaihtovelkakirjalainan, ja ajoneuvon katon odotetaan jatkavan kangaspäällysteen käyttöä.


Rungon puolella vakoojalosteista voidaan nähdä, että uusi auto ottaa käyttöön yhden pultin vanteen, ja yleinen tyyli on taistelu, mikä korostaa Turbo-mallin urheilullisempaa tuotesuunnittelua. Takaosassa uusi auto ottaa käyttöön uuden perhesuunnittelun kielen, ja läpiviennillä varustetut takavalaisimet tunnustavat korkeamman tason yöllä. Voimantuotannossa uuden auton odotetaan olevan varustettu turboahdetulla moottorilla, ja maksimitehon odotetaan saavuttavan 447 kW (607 Ps).

Porsche 911 Turbo Convertible.jpg