Porsche 718 uusi moottori, painonpudotus / debyytti lopussa

- Jun 14, 2018-

Porsche 718 Boxster Spyder -tietokokeen vakooja valittiin amerikkalaisista autoteollisuudesta. Nykyisiin malleihin verrattuna uusi auto tekee pienet muutokset ulkonäköön ja manuaalinen kevyt irrotettava kevyt katos on koottu, mikä heikentää kokonaislaatua. Auto on powered by 4.0L luonnollisesti vedetty vaakatasossa vastapäätä kuuden sylinterin moottori 911 GT3 ja paljastetaan tämän vuoden lopulla.


Ulkona on klassinen rungon muoto, jossa on suuri etuilmansyöttö ja LED-valokaistale soikeiden valojen alla. Auton runko-ovi sopii liukuvaan tyyliin ja käytetään kaksiteräistä säteittäistä pyörää. Sisätiloissa on keltainen korkean suorituskyvyn jarrusatula. Terävät lokasuojat lisätään takaluukkuun ja pehmeä yläosa vaihdetaan. Takaluukun sisällä on kaksi LED-nauhaa molemmin puolin häntä, ja pakoputki on kaksipuolinen kaksisuuntainen asettelu.


Porsche 718 Boxster Spyder käyttää kevytrakenteista muotoilua, sisustusta tai ilmastointi- ja radioyhteyksien poistamista painon vähentämiseksi. Uudella autolla ja 718 Cayman GT4: llä on 4L luonnollisesti vedetty vaakatasossa vastakkainen kuusisylinterinen moottori 911 GT3: sta, jonka suurin teho on 294 kW, mikä on huomattavasti korkeampi kuin nykyiset 718 Boxster -mallit. Siirtoverkko on vakiona kuusivaihteisella käsivaihteistolla ja tarjoaa 7-vaihteisen kaksoisvaihteen vaihteiston vaihtoehtona.

Porsche 718.jpg