Porsche 718 Boxster Spyder vakooja kuvia

- Aug 23, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet kuvasivat jälleen testisivun valokuvista Porsche 718 Boxster Spyderistä, joka on tullut viimeiseen testivaiheeseen. Sen ulkonäkö perustuu nykyiseen Boxster-malliin, ja yleinen muoto on radikaali. On raportoitu, että 718 Boxster Spyder odotetaan paljastuvan lähitulevaisuudessa, kun 718 Cayman GT4 on paljastettu.


Ulkonäköä silmälläpitäen uuden auton edessä oleva säleikkö on sama kuin GTS-malli. Uusi auto runko on lisännyt aerodynaamisia sarjoja, jotka ovat erittäin dynaamisia urheilullisten pyörien kanssa.


Testausajoneuvoon asennettiin punainen pehmeä päällinen muotoilu, joka korostaa perheen tyylikkäitä ja dynaamisia sisustuselementtejä. Takaratallin häkki ja kaksisuuntainen pakokaasun asettelu tekevät yleisestä muodosta radikaalin.


Voimassa olevassa uudessa autossa on sama 4,0L: n vaakatasossa vastaava 6-sylinterinen luonnollisesti imettävä moottori kuin 911 GT3, jonka suurin teho on yli 400 hv. Lähetyksen osalta uusi auto vastaa PDK-kaksoiskytkennän lähetystä.

Porsche 718 Boxster .jpg