Pininfarina sähköinen super käynnissä esikatselukartta on ensimmäinen kierros Pebble Beach

- Aug 27, 2018-

Muutama päivä sitten Pininfarina julkaisi virallisesti sisäisen esikatselunsa puhtaasta sähköverkostaan PF0. On selvää, että uusi auto debytoi Pebble Beach Auto Showissa, ja sen odotetaan käynnistyvän virallisesti vuonna 2020.


Sisätilojen osalta virallisesti julkaistusta esikatselukuvasta voidaan nähdä, että PF0: n sisätilat ja ohjaamo omaksuvat minimalistisen muotoilutyypin, ja suuren LCD-näytön lisääminen tekee uudesta autosta teknisesti täynnä. Uuden auton sisustuselementit valmistetaan hiilikuiduista, ja ohjauspyörä on valmistettu hiilikuiduista ja nahasta, mikä tekee uuden auton sisätilasta urheilullisemmaksi. Fyysiset painikkeet on suunniteltu ohjauspyörän molemmille puolille, oikealla olevan vaihteenohjauspainikkeen ja vasemmanpuoleisen ajotilan valintanäppäimillä.


On selvää, että uuden auton tärkeimmät ajo-ominaisuudet käyttävät kolmea nestekidenäytön mallia, joissa näkyy enemmän tulevaisuuden tekniikkaa, molemmilla puolilla oleva näytön koko on suuri, jossa esitetään karttoja, navigointiinformaatiota, ajoneuvon tilatietoja ja niin edelleen.


Uuden auton voimansiirtoa tukee Mahindra Groupin (Pininfarinan omistaja) Formula E -ryhmä, jonka kiihdytysaika on 0-100 km / h 2 sekunnissa, nopeus 400 km / h ja kestävyys. Yli 500 km. Lisäksi uuden auton valmistamista voi rakentaa yksi Jaguar Land Rover, Volvo, Bugatti tai McLaren.

Pininfarina electric super running .jpg