Phantom mittatilaustyönä mallin 2018 Chengdu Auto Show maailman ensi-ilta

- Sep 10, 2018-

2018 Chengdu autonäyttelyssä, joka avattiin Elokuu 31, Rolls-Royce Phantom mittatilaustyönä Haute Couture-malli tuli myyntiin maailmanlaajuisesti.


Kannalta ulkonäkö Uusi Phantom mittatilaustyönä Haute Couture malli jatkuu säännöllisesti versio auton suunnittelu ja tältä pohjalta, auton korinväriset, vyötärö, sisustus ja muut yksityiskohdat ovat kehittyneempiä all-round customization. Parthenonin uusi etuseinän etusäleikkö vielä määräilevä ja uudenlaisiin laser ajovalot antaa parempi yö valaistus vaikutuksia. Yleisen muodon renkaan muotoinen LED daytime running lights kaikuu koko ajoneuvon kulmikkuus.


Puolella uuden auton Rolls Royce klassinen muoto on edelleen käytössä ja ovi säilyttää ovelta ovelle klassisesti. Uusi Phantom mittatilaustyönä Haute Couture-malli on takapään muotoilu, joka sulautuu seitsemäs-generointi malli ja puhuri 's muotoilu. Vaikka perheen suunnittelu, yleinen visuaalinen vaikutus on edelleen ylellinen.


Phantom mittatilaustyönä Haute Couture malli ominaisuudet yksinomainen sisätilojen värisävyn Haute Couture malleja. Ohjauskeskuksesta alue auto säilyttää kahden neliön rivin osia Rolls-Royce-malli ja hiljattain suunniteltu 12,3-tuumainen LCD-kojetaulun tarjoaa klassista kolmen kierroksen designia. Edessä matkustajan auton alue on nimeltään ”Art Gallery” ja mittatilaustyönä Haute Couture-malli on oma tyyli.


Mukavin alue auto on taakse comfort-kokoonpano on saatavilla. Takaistuimilla tukea sähköinen säätö, istuin tukee ilmanvaihto Lämmitys ja on varustettu jalkatuet. Samaan aikaan Keski Käsinojan alue on varustettu kätevä kokoonpano kuten kylmässä ja oven käsinojia ja sisustuslevyjen yhdistetään myös ainutlaatuinen mittatilaustyönä Haute Couture-malli.
Konetehona, uusi auto on määrä hyväksyä uusi 6.75 L twin Turboahdetut V12 moottorin maksimiteho 419kW (571Ps) ja piikin vääntömomentin 900Nm. Tarkan valvonnan varmistamiseksi uusi auto on varustettu korkean teknologian kokoonpanoissa kuten nelipyöräohjaus.

 Phantom Bespoke .jpg