Peugeot'n uuden sukupolven 208 sähköistetty käännös paljastaa vuonna 2019

- Jul 16, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten tiedotusvälineistä Peugeot toimitusjohtaja Jean-Philippe Imparato osoitti haastattelussa, että uuden sukupolven 208 käynnistetään Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2019 ja sähköistetty versio.


Jean-Philippe Imparato sanoi myös, että tulevaisuudessa, sen tarkoituksena ei ole käynnistää erillinen sähköauton tuotemerkin, mutta sähköinen versio säädetään jokainen uusi malli; power-järjestelmä ei ole öljy-Kädessäpidettävien hybridi, plug-in-Hybridiauto tai puhdasta electric. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden raportit, uuden sukupolven 208 GTi lisäksi käynnistetään vuonna 2019, varustettu polttoaineen ja sähköistetty sähköjärjestelmiä.


Edellinen raporttien mukaan uuden sukupolven 208 kehitetään perustuu uusi modulaarinen CMP foorumi, joka voi vähentää ajoneuvon paino noin 50 kg. Voidaan pohtia, uuden sukupolven Peugeot 208 muuttuu suorituskykyä ja polttoainetaloutta nykyisessä ajoneuvossa. EV-versio perustui e CMP-alustan ja suurin risteily on arvioitu yli 300 km.

Peugeot's new generation 208 .jpg