Peugeot uuden sukupolven 208 esiteltiin vuonna 2019

- Jul 10, 2018-

Muutama päivä sitten opimme ulkomailta tiedotusvälineistä, että Peugeotin toimitusjohtaja Jean-Philippe Imparato sanoi haastattelussa, että uusi sukupolvi 208 käynnistetään Genevessä, joka avattiin maaliskuussa 2019, ja se on saatavilla sähköistetyssä versiossa.

Jean-Philippe Imparato sanoi myös, että tulevaisuudessa ei ole tarkoitus käynnistää erillistä sähköautomerkkiä, mutta jokaiselle uudelle mallille annetaan sähköinen versio; voimajärjestelmä ei ole rajoitettu öljy-sähköiseen hybridiin, plug-in-hybridiin tai puhtaaseen sähköiseen.

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uuden sukupolven 208 GTi käynnistetään myös vuonna 2019, jossa on polttoaine- ja sähköistetyt sähköjärjestelmät.
Aiempien raporttien mukaan uusi sukupolvi 208 kehitetään uuden modulaarisen CMP-alustan perusteella, joka voi vähentää ajoneuvon painoa noin 50 kg: lla. Voidaan arveluttaa, että uuden sukupolven Peugeot 208 muuttaa nykyisen ajoneuvon suorituskykyä ja polttoainetaloutta. EV-versio rakennetaan e-CMP-alustalle ja suurin risteilyalue on yli 300 kilometriä.


79.png